Om - Dako Consulting - World Class Cocktail Consulting
19457
page,page-id-19457,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Om

Begyndelsen

Ted Dako er stifteren af Dako Consulting. I en bar i de franske Alper opstod Teds passion for bartending og cocktails. Da Ted vendte hjem til sin fødeby Malmö i Sverige, startede han som bartender på en HIPP natklub. Ted savnede fokus og kvalitet i cocktailene, hvorfor han flyttede til én af verdens mest indflydelsesrige cocktailbyer: København. Teds allerførste aften i København var begivenhedsrig: Han tog til en rockkoncert, mødte en barmanager og skaffede sig et arbejde på Bar 7 i hjertet af København.

 

Teds passion for smage, aromaer, ingredienser og spiritusser kombineret i cocktails spirede. Han skabte flere og flere spektakulære cocktails, der dukkede op på menuen på Bar 7 og i konkurrencer for brands som Bulldog, Jim Beam og Merlet.

“Han besluttede at flytte til én af de mest betydningsfulde cocktailbyer i verden: København.

Rejsen

I 2014 fik Ted tilbudt sit første konsulentjob. Han designede baren, udviklede menuen og trænede bartenderne for en ny cocktailbar i København. Bar 25 åbnede i april 2015 og modtog prisen som ’Byens Bedste Cocktailbar’ af AOK i juni 2015.

 

I 2015 startede et andet eventyr for Ted. Han vandt verdens største og mest prestigefyldte cocktailkonkurrence, Diageo World Class, i Danmark. Ted rejste til Cape Town i Sydafrika for at repræsentere Danmark i den globale finale. Efter at have præsenteret sine 48 innovative cocktails, vendte Ted hjem til København fuld af energi, erfaring, viden og inspiration.

“Hans passion for smage, aromaer, ingredienser og spiritusser kombineret i cocktails spirede.”

Hvor vi er nu

Med titlen som ’Danmarks Bedste Bartender’ voksede interessen og efterspørgslen for hans ekspertise. I oktober 2015 åbnede han Dako Consulting. Her har Ted fundet den perfekte måde at tilkendegive og videregive sin ekspertise og viden om barer, bartenden og cocktails. I konsulentfirmaets korte levetid har han sat mere end 50 cocktails på menukortet på 15 steder i Skandinavien.

 

I marts 2016 vandt Ted Dako det officielle Danmarksmesterskab i Klassisk Cocktail. Han dystede mod 56 af Danmarks dygtigste bartendere og vandt til sidst titlen med en forfriskende cocktail med vodka, Aperol, grape, citron og te. Som Danmarks Bedste Bartender skal han dyste i Verdensmesterskabet i Tokyo i oktober 2016.

Hvis du ønsker et uforpligtende møde, så kontakt os endelig her.