Bar25 - Dako Consulting - World Class Cocktail Consulting
164
single,single-portfolio_page,postid-164,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Bar25

I 2014 udviklede vi cocktailmenuen og trænede bartenderne inden åbningen af cocktailbaren Bar 25. Vi skabte en cocktailmenu med effekter og elementer, der aldrig er set mage i København. Vi arbejdede ud fra idéen om, at alle cocktailene skulle stimulere mere end én sans. Hver eneste cocktail er en oplevelse i sig selv. I signaturcocktailen ’Business Thyme’ er der overvejet smag i form af hindbær, timian, citron, honning og gin, duft i form af frisk hindbær og timian og syn i form af en elegant isskål. Cocktailens smag og udseende har gjort den populær på Bar 25 – og på Instagram.

 

Bar 25 åbnede i april 2015 og blev kåret som ’Byens Bedste Cocktailbar’ af AOK i juni 2015. Efter successen skabte vi ligeledes den efterfølgende cocktail menu. Vi udviklede en vintermenu med sæsonrigtige ingredienser. Bar 25 slog sin omsætningsrekord på den nye menus introduktionsaften.

 

OM BAR 25

Bar 25 er en populær cocktailbar i hjertet af København. Den enorme cocktailbar er kendt for gode cocktails, god musik og god stemning. De tiltalende cocktails er én ting, det interessante interiør er en anden – baren kan nemlig bedst beskrives som en stor science fiction saloon.