Joe Farelli's - Dako Consulting - World Class Cocktail Consulting
22033
single,single-portfolio_page,postid-22033,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Joe Farelli’s

I 2015 udviklede vi cocktailmenuen til en svensk restaurantgruppe. Et af deres steder, Joe Farelli’s i Göteborg, havde en yderst succesfuld restaurant og en mindre succesfuld bar. Vi skabte et cocktailkoncept baseret på restaurantens kerneværdier. Fordi Joe Farelli’s serverer italiensk og amerikansk mad, skabte vi en cocktailmenu, der komplementerer det tema. Da det er dels en restaurantbar, dels en cocktailbar, udviklede vi cocktails velegnede til at nyde både inden, under, efter og endda uden middag. Cocktailbaren fordoblede den gennemsnitlige fredagsindkomst allerede på menuens præmiereaften.

 

OM JOE FARELLI’S

Joe Farelli’s er en charmerende restaurant i midten af Göteborg i Sverige. Restauranten er populær og kendt for sin dedikation til autentisk italiensk og amerikansk madlavning. Restauranten har desuden høstet anerkendelse for deres nye cocktailbar. Det komplette mad- og cocktailkoncept, serveret i gennemførte omgivelser, gør Joe Farelli’s både populær og trendy.