Johnnie Walker Blue Label - Dako Consulting - World Class Cocktail Consulting
21547
single,single-portfolio_page,postid-21547,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Johnnie Walker Blue Label

Dako Consulting udviklede tre cocktails for et eksklusivt ’Johnnie Walker Blue Label’-event arrangeret af Diageo. Vi præsenterede tre Blue Label cocktails for pressen i en præsentation om cocktails og trends. De tre cocktails blev også serveret til den fashionable, danske kendis Remee Jackmans fødselsdag i baren, som vi arrangerede og styrede.

 

OM DIAGEO

Diageo er verdens største producent og distributør af spiritus. Foruden Johnnie Walker inkluderer Diageos brandskare Ketel One, Tanqueray, Don Julio og Bulleit. Produkterne er solgt i 180 lande og opereret fra kontorer i 80 lande. Diageo afholder også verdens største og mest prestigefyldte cocktailkonkurrence, World Class.

 

OM REMEE JACKMAN

Remee Jackman er en succesfuld, dansk sangskriver og producer. Han har skrevet sange for internationale artister som Robyn, Blue og Lee Ryan. Han er også kendt for sin rolle som dommer i den danske udgave af tv-showet X-Factor.