NOHO - Dako Consulting - World Class Cocktail Consulting
22324
single,single-portfolio_page,postid-22324,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

NOHO

I marts 2016 kontaktede NOHO os med en forespørgsel på træning af deres bartendere og udvikling af en ny cocktailmenu. NOHO udvidede deres cocktailklub, hvorfor de havde ansat en del nye, mindre erfarne bartendere. NOHO er karakteriseret af mange gæster, hurtige serveringer og højt tempo. Vi imødekom de grønne bartendere og det høje tempo ved at udvikle en cocktailmenu, der var let og effektiv at fremstille og samtidig udsøgte at smage. Vi udvidede ’NOHO Sours’-udvalget med mere interessante infusioner som hibiscusgin, lakridswhiskey og appelsinrom. Desuden ændrede vi ’NOHO Specials’-udvalget ved at tilføje velbalancerede, forfriskende cocktails med ingredienser som passionsfrugt, agurk, gulerød og matéte. Ved dels at forberede de fleste ingredienser inden service, dels implementere nye, effektive værktøjer i baren, serverer NOHO nu velsmagende cocktails både hurtigt, effektivt og med et konsistent resultat.

Om NOHO

NOHO er lokaliseret i populære og hippe Kødbyen i København. Det er en cocktailklub med højt tempo, høj musik og fyldt med folk. Interiøret er rustikt, inspireret af New Yorks trendy Meatpacking District. I dagtimerne er det en café, hvor du kan medbringe din computer og nyde en velbrygget kop kaffe. I aftentimerne kan du medbringe dine dansesko og drikke en veltillavet cocktail under DJ’ens rytmer.